Medlemmer

HOODOUT

Har vore medlem av F3 sia starten i 2004. Spelt aktiv CS i lengre periode i frå 2003 til 2009. Spilte blant anna for klanen PIZZABOYS – som fekk ein 6-8 plass på TG07 samt 2 plass på ipx07. Etter CS perioden gjekk han over til WC3 og spelte i den norske klanen SnUs. Etter WC3 dabba av bytta han til SC2 etter å fått betakey. I SC2 har hood deltatt på TG10, TG12 & ein 8 plass. Bylan 2011 og sist i år 2012, der han fekk ein fin 4 plass. Er fortiden ranka i master med Terran.

KapteinCrook 

Spelt i lengre periode CS for F3. Var også med i oppstarten av laget. Hadde lit erfaringer med rts spill før han blei lokka til å spille SC2 av aybih. Har etter den tid spilt SC2, som følge av at CS er død meir og meir ut. Kaptein er fortiden ranka master med Zerg. Har deltatt i ein del online tours og gjort det nokså bra.

aybih 

Kaptein for F3 laget og styrer med organiseringa. Spiller tidvis aktiv visst studier lar seg gjera. Har tidlegare spelt CS i ein lengre periode i frå 2000 til 2008. I CS perioden spelte han for PIZZABOYS, som gav 3.plass ipx06, 12-16 tg06, 2.plass ipx07 og 6-8 tg07. Etter CS bytta han til WC3 ei lita stund etter HOOD og var i ein liten periode med i klanen SnUs. Starta for fult med SC2 når beta kom ut. Har etter den tid spilt av og på.

SquarePixels 

Er ein av dei nye i F3 laget. Har komme raskt inn i «gjengen». Kom i kontakt med KapteinCrook etter Ligacups på sc2.no. SP har vunnet fleire av disse tourene og er aktiv med å delta på tours. SP er fortiden topp diamond.

2lame4fame

2v2 buddyen til HOOD frå SnUs klanen. Var ein meget habil WC3 spiller før han ga seg med spillet. Har før den tid vunnet mange tours i WC3. Har mykje erfaring frå den tida som han har tatt med seg i SC2. Med tanke på at han sjeldent spiller 1v1 men likevel er i master. Har eit talent i rts. Vi er meget glad for at han ville ta opp igjen gaminga og vere med på reisen vår!

CloudNine

Blei plaga av F3 for at han ikkje spilte nok SC2, men CS! Bytta raskt om og laddra som ein helt. Har no allereie på kort stund blitt ein habil SC2-spiller. Var før SC2 tiden ein habil CS spiller og var innom gode norske klaner før han ga seg. Men vi er veldig glad for at han har bytta og vil nerde videre med gamlegutta.

Føkka 

Føkka passer inn i den føkka gjengen vi er. Kjenner SP i frå SC2. Er ganske ny i laget. Men har visst at han meistrer SC2 veldig bra. Fikk ein fin 3.plass på warpzone 2012. F3 er glade for å ha denne føkka zergen «on board».

TheHomo

Thehomo. 28 år gammel grisegutt som har spilt BroodWar siden 2000. Er Master med protoss, men prøver og bli en decent randomspiller. På fritiden liker han kjepp og popkorn, men kan ta til takke med søstrene til Aybih når det er lanhelg. Ved nød spiser selv fanden fluer.

FearTheMilf

FearTheMILF, 24 år gammel sosionomstudent som ble rekruttert av TheHomo til BWscena i 2004, og som spilte det fram til SC2 beta, og en sjelden gang den dag idag. Rocker for tiden i master

zoDiaC

23 år gammel legestudent som drømmer om å bli pro-gamer på fulltid og flytte til Sør-Korea, men som isteden er stuck i et 6 årsstudium hvor han mest sannsynlig ender opp som urologen til kapteinen aybih. #1 MarineKingPrime fan boy. Æresmedlem i F3’s internklubb «Terrans som hater Protoss».

Yaeger

Gamlaste ræven i hønsehuset, geima sia Nino ble frarøve smokken i barnehagen av den slemme helsesøstra. Misbrukt nerda helt fra Jim raynors fødsel, og langt inn i tida da Thrall va kongen! Spis zergs te frokost med både Terran og Toss, men e tross alt trheims viktigste rævtørker!

zomgie

En 28 år gammel «old school gamer» og LAN’er, som nå lever fortvilet i en verden hvor det å spille Candy Crush Saga på iPhone’n sin mens man driter kan kalles «gaming». Han lengter tilbake til en tid hvor DotA kun var et av mange Warcraft 3 «custom maps» man spilte hver eneste helg på LAN, innimellom alle CS 1.6 og AvP 2-matchene. Han er generelt en stor nerd innenfor spill, TV-serier, film og kebab. Han er ekstremt allergisk mot «cheese». Hvis han blir utsatt for dette enten på ladder, eller via streams uten å få en epinefrin-sprøyte skutt rett inn i øyet, forvandles han til en 8-år gammel liten drittunge som griner «OMGNERF», «IMBA», «CHEESYFAKK», «GHEY» og andre ord for Protoss. En Zerg-spiller som har brukt skremmende mye tid på å nå «Silver League». #1 Snute-fanboy/stalker.

Handbanana

Banana er en tikkende bombe. Man vet hvor han og når han skal game. Ble fraktet inn i laget sammen med resten av den nord-norske banen. Studerer ett eller annet i Grimstad. Usikker på hva. Men drar uansett frem noen ACER i klankamper i ny og ned. Før han så forsvinner igjen. Ryktene skal ha det til at han har funnet seg ei dame i Dublin, og lever livets glade dager.

Riska

«RiskalovesMe» var TheHomo sitt første nick. Sikkert ikke uten grunn. Siden dette er klanens loverboy og hunk-streamer. Er en gammel BW-rev som har spilt i mange år, og ikke minst videreførte skillsa til SC2. Er ofte siste kortet til F3 i klankamper, og drar alltid frem noen gode kamper for oss. Selv og mannen bruker mest tid på pils og arbeid – og spiller kanskje i snitt 40-50 kamper pr sesong. Så er han likevel «on the top». Urettferdig syns vi.

Nirex

Et av utskuddene som ble med da Yaeger joina. Mest kjent for å være Bronze Hero Forever, men som prøver
gang etter gang og failer. Har dannet sin egen skammekrok i F3 «Bronze Hero Forever». Elsker pupper!

Fury

Fury trenger ikke noe særlig presentasjon sådan. Dette er en mann som er godt kjent fra gamle WoL-dager i det norske miljøet. Er en god kompis med Riska, og fikk kjennskap til at F3 var et lag som likte pils og gaming. Dermed var leken meget lett for å få ham med på laget. Fury er etterhvert reist til Seoul for å leve ut sine «fantasier» i Asia. Vi håper selvsagt at han kommer til moderlandet igjen snart for å game igjen med oss!

erL

Kommer.

Scythe

Kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s